Şoferi prinşi fără permis la volan

#La data de 17 mai a.c., la ora 22:55, polițiști din cadrul Poliţiei staţiunii Sovata au oprit în trafic, pe strada Principală din localitate, un autoturism condus de o tânără de 21 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că tânăra nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere .

#La data de 17 mai a.c., la ora 18:00, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea, au oprit în trafic, pe raza localităţii Hodac, un autoturism condus de o femeie, de 34 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că femeia nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

#La data de 17 mai a.c., la ora 16:45, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.4 Ungheni, au oprit în trafic, pe DC 121, pe raza localităţii Sînpaul, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit că bărbatul avea permisul de conducere reţinut în urma săvârşirii unei alte abateri. A fost întocmit dosar penal.

Comentează cu Facebook