fbpx

Sovata a dat start programelor estivale

Odată cu pachetul de măsuri privind reluarea activităților din sectorul cultural, am fost foarte bucuroși să începem seria noastră de evenimente de vară pentru a cincea oară, care a fost primită de un număr mare de spectatori weekendul trecut în Parcul Petőfi din stațiune.

Seria de evenimente sunt organizate din 2016 de către Asociația Culturală Bernády împreună cu Centrul Național de Promovare și Informare Turistică  și cu sprijinul Consiliului Județean Mureș și Primaria Orașului Sovata.

Conducerea Orașului Sovata a dorit, prin realizarea acestor evenimente culturale, să creeze oportunități de recreere atât pentru turiști, cât și pentru localnici.

Repertoriul, care inițial era format din interpreți locali, este acum presărat cu interpreți și ansambluri populare din patrimoniului cultural național. Lista actuală este completată de ansamblurile de dansuri populare și moderne din Sovata, echipe de aerobic, kango, zumba, Ansamblul profesionist Mureșul din Târgu Mureș, secția română și maghiară, Ansamblul de dansuri populare Bekecs, Doina Hundorfului, Spice Mureșene, dar  și interpreți din alte genuri muzicale.

Spectacolele au loc de joi până luni, de la ora 20:00 (în unele cazuri de la ora 19:00), pe scena amenajată din Parcul Petőfi.

Puteți găsi informații exacte despre datele evenimentelor și ale artiștilor interpreți pe pagina de Facebook Visit Sovata.

Comentează cu Facebook