SPECTACOLUL REGIE PE AFIȘUL LUNII OCTOMBRIE LA TÂRGU-MUREȘ

”Secretele fac parte din viaţa noastră. Gravitează în jurul nostru: le putem auzi ecoul din perete şi vedea imaginea din oglindă. Uneori nu spunem nimic din dragoste, alteori din datorie sau pur şi simplu din propria iniţiativă. Credem noi. Dar asta este doar adevărul nostru. Numai instinctul de supravieţuire ne stimulează să pretindem că respectăm adevărul celuilalt. De fapt, suntem toţi actori. În realitate, cariera noastră este o bandă Möbius, care se întoarce în aşa fel încât să nu cădem de pe ea în timp ce, din cauza unor miracole ascunse, realitatea noastră cu două dimensiuni devine o scenă cu trei dimensiuni.” – Cu aceste cuvinte se recomandă spectacolul REGIE de Bartis Attila, o dublă premieră: premiera mondială a textului şi prima regie a scriitorului născut la Târgu-Mureş.
Din distribuţia spectacolului Companiei Tompa Miklós fac parte: János: KORPOS András, Olga: P. BÉRES Ildikó, Lili: KÁDÁR Noémi, O femeie: KISS Bora, Sándor: KILYÉN László, Péter: BARTHA László Zsolt, Recuziter: GALLÓ Ernő, Paramedici: CSÍKI Szabolcs, VARGA Balázs. Regizor: BARTIS Attila; Decor-costume: MÁRTON Erika; Asistent regie: KÖLCZE Kata.
După șirul de spectacole avute în deplasare și participări la festivaluri, spectacolul va putea fi vizionat marți, 2 octombrie 2018, ora 19.30 la Sala Mică a Teatrului Național Târgu-Mureș.
Spectacolul recomandat persoanelor peste 14 este supratitrat în limba română.

Comentează cu Facebook