Spitalul din Târnăveni va avea un Computer Tomograf

computer-tomograf

Spitalul Gheorghe Marinescu din Târnăveni va fi dotat în curând cu un Computer Tomograf. Şi asta deoarece conducerea spitalului a contractat o sponsorizare în valoare de 1.000.000 de lei din partea societăţii Romgaz Mediaş. Aparatura medicală va aduce îmbunătăţiri serviciilor medicale oferite de unitatea spitalicească din Târnăveni.

„După mulţi ani de lipsuri, spitalul Gheorghe Marinescu va beneficia de un Computer Tomograf pentru desfăşurarea activităţilor unităţii. Cu această aparatură medicală va fi deservită atât populaţia din Târnăveni cât şi locuitorii din zonele învecinate, inclusiv localităţile din apropierea Târnăveniului din judeţul Sibiu. Computerul Tomograf va ajunge la Târnăveni în cel mai scurt timp, în doar câteva luni, după demararea procedurilor de achiziţie” a declarat Megheşan Zsuzsana, managerul spitalului Gheorghe Marinescu.

„Cunoscând situaţia dificilă în care se află majoritatea spitalelor din ţară le suntem pe deplin recunoscători celor de la compania Romgaz care au oferit un sprijin imens spitalului nostru şi le aducem şi pe această cale mulţumiri” a mai afirmat managerul unităţii din Târnăveni.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.