Sportul mureșean continuă seria succeselor

În derby-ul etapei a VIII-a, dar și a Ligii I la futsal, City’us Tîrgu-Mureş a învins cu scorul de 6 la 2 echipa Smart Ionescu București, într-o partidă disputată în Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv. Rezultat final: City’us – Smart Ionescu București 6-2 – o nouă demonstrație de forță din partea echipei noastre. După această nouă victorie, City’us își păstrează primul loc în clasament, cu maximum de puncte (21), la 5 puncte de Smart București. În etapa viitoare, târgumureșenii vor juca în deplasare, la Galați, marți, 13 noiembrie, de la ora 20, într-o partidă transmisă în direct de postul Digisport.

BC Mureș a marcat cea de-a 6-a victorie consecutivă, după un meci mult mai dificil decât era așteptat, în compania celor de la Farul Constanța. Încleștarea din etapa a șasea s-a terminat cu scorul final de 58-60. S-au remarcat: Andrija Ciric, cu 20 de puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive; Liviu Dumitru, cu 15 puncte și 3 recuperări; Matija Ceskovic cu 9 puncte.

Finala Campionatului Naţional de Călărie, Proba Completă, a reunit la start 11 cai la clasa Novici şi 5 la clasa ,,o stea”. Dintre participanţii Clubului Romsilva, organizator al competiţiei, Laura Vâţă, cu calul Yavrum, a fost cea mai aproape de podium, clasându-se pe locul IV la clasa începătorilor. La avansaţi s-au întrecut concurenţii Clubului Scorillo Sîntana de Mureş, Bogdan Milaşcon şi profesorul său, Viorel Bubău, primul cu doi, al doilea cu trei cai. A învins Viorel Bubău cu Selena, urmat de Bogdan Milaşcon cu Lady Kera, din nou Bubău, cu Arcitic.

Duminica trecută, la Sinaia s-a terminat Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, la finalul căruia sportivul târgumureşean Dan Florea a fost desemnat Campion Naţional la clasa A3 – grupa A, ceea ce înseamnă maşini omologare FIA capacitate cilindrică până în 2000 cm³ cu două roţi motrice. Pe lângă acest loc întâi, Dan Florea a mai obţinut şi un onorant loc 3 la categoria generală – Două Roţi Motrice.
În ultima partidă din etapa a X-a a Seriei a II-a din liga secundă de fotbal, FCM Tîrgu-Mureş a cedat cu scorul de 2-0 în deplasarea de la UTA Arad. Cele două goluri ale arădenilor au fost înscrise în urma unor erori în apărarea mureşeană, după un joc în care FCM a dominat teritorial, dar n-a reuşit să-şi creeze ocazii clare de gol la poarta adversă.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.