Start la asfaltări în Reghin

asfaltareÎn această săptămână la Reghin vor începe lucrările de asfaltare pe străzile aflate în zona de la ieşirea din oraș, spre localitatea Breaza.

După asfaltarea străzilor din zona Pieţei Mari şi a celor de la ieşire din Reghin spre Breaza, vor urma zonele în care pentru început se asigură infrastructura subterană: reţeaua de apă şi canalizare.
Până la această dată, în municipiul Reghin, s-au asfaltat străzi în valoare de o sută de mii de euro, iar primarul municipiului, Maria Precup, spune că lucrările vor continua, modernizarea urmând să fie încheiată cu asfalt doar în momentul în care sunt definitivate lucrările de canalizare. Pentru eficientizarea lucrărilor de modernizare în paralel cu asfaltările, distribuitorul de apă lucrează la dezvoltarea reţelei de canalizare a municipiului.
În acest moment, la Reghin, mai există 32 de străzi care au nevoie de canalizare, o parte din acestea urmând să fie racordate chiar în acest an. Racordurile se vor face până la limita de proprietate a fiecărui imobil, iar reghinenii au fost rugaţi să nu îşi facă legăturile la conductele stradale până nu se va face și recepţia lucrărilor.
Primarul Maria Precup spune că după modernizare, Primăria va interzice orice lucrări care ar putea afecta starea drumului, măsură care va fi valabilă pe toate străzile asfaltate din Reghin.

Emeșe Ardelean

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.