START la distracție cu cele mai haioase tricouri pentru petrecerea burlăcițelor

Prietena ta cea mai bună urmează să spună DA în fața altarului celui despre care ai auzit atât de multe lucruri frumoase? Încearcă să o surprinzi plăcut, să-i reamintești cât de mult te bucuri că ales să facă acest mare pas. Cum? Organizându-i o super petrecere!

Probabil că acum te întrebi în ce constă aceasta, unde va avea loc și ce elemente sunt necesare pentru a fi memorabilă. Sfatul nostru: începe procesul cu selectarea unor tricouri pentru petrecerea burlăcițelor ce știi că ar fi pe placul ei.

De ce o petrecere a burlăcițelor?

Probabil că ai auzit de vestitele party-uri date de bărbați în trecut în cinstea faptului că au ales să își asume responsabilitatea și să își întemeieze o familie. Și acum în cadrul acestora se aud glume de genul „este ultima ta noapte de libertate” sau „de acum ești sub papuc”, fiind astfel considerate un fel de „adio viață de celibatar”.

Dar și femeile merită o astfel de noapte, nu-i așa? De aceea, aceste petreceri ale burlăcițelor, încă privite cu scepticism de către cei mai în vârstă, au ajuns să fie tot mai populare.

De ce să începi cu tricourile pentru petrecerea burlăcițelor?

Cele mai multe ar spune că organizarea party-ului ar trebui să înceapă cu stabilirea locației. Într-adevăr, aceasta este importantă, însă nu influențează cu nimic alegerea tricourilor de petrecere pentru burlăcițe. De regulă, acestea din urmă sunt concepute din start să fie funny, astfel că-și vor găsi locul în orice cadru, fie că vorbim de o noapte în club sau una într-o pensiune cochetă la malul mării.

Pe piață se găsesc nenumărate modele de tricouri personalizate pentru burlăcițe și pentru mirese, cu texte amuzante sau deocheate, colorate sau simple. Cum le alegi pe cele potrivite?

În primul rând, gândește-te la personalitatea viitoarei mirese, la modul în care și-ar imagina ea o astfel de petrecere și la sentimentele stârnite odată cu conștientizarea faptului că urmează să spună marele DA. Apoi, întreabă-le pe celelalte petrecărețe ce idei au și ce ar prefera – dacă vor același text toate sau texte diferite, dacă vor modele standard sau au ele câteva fraze îndrăznețe, ce ar așterne un mare zâmbet pe chipul fericitei lor prietene etc.

Unde găsești tricouri haioase pentru burlăcițe?

Atât în București, cât și în alte mari orașe din țară, se găsesc nenumărate magazine ce pun la dispoziție obiecte personalizate. Important este ca acestea să fie triate atât în funcție de calitatea materialului, cât și de cea a printului, iar prețurile să fie accesibile.

Un astfel de magazin este RUVIX, brand creat recent de către trei prieteni foarte buni, ce au dorit să ofere zâmbete și optimism tuturor românilor. Întreaga echipă de ruvixi emană energie și pozitivism, oferind clienților produse de înaltă calitate, la prețuri corecte: de la super tricouri de burlăcițe, la căni cu mesaje adorabile, perne și alte produse cu texte sau imagini WOW.

Astfel, dacă dorești să achiziționezi tricouri pentru petrecerea burlăcițelor, nu strică să iei în calcul varianta RUVIX. Ai la dispoziție două metode: fie alegi din multitudinea de modele deja existente pe site, fie concepi tu textul sau imaginea și apelezi la serviciile lor de printare. Important! Tricourile puse la dispoziție de RUVIX pentru print sunt 100% bumbac, iar printul este de înaltă calitate, rezistent și frumos.

Ce să mai iei în calcul pe lângă tricourile de burlăcițe?

Revenind la organizare, pe lângă super haioasele tricouri de petrecere pentru burlăcițe nu trebuie să uiți de următoarele:

  • tematica petrecerii – desigur, aceasta se găsește în strânsă legătură cu locația, iar de preferat ar fi să alegeți ceva inedit, care știți că face cu adevărat plăcere viitoarei mirese;
  • consumabile – aici ne referim la băuturi și mâncare și, chiar de nu există un meniu standard, alegeți să introduceți pe lângă alimentele și băuturile preferate și ceva diferit, gen un cocktail inedit sau o mâncare care iese din tipar;
  • muzică – nu cred că este necesar să menționăm că trebuie ca muzica să fie pe placul tuturor: dacă alegeți să petreceți în club, optați pentru unul în care ați mai fost de multe ori, iar dacă voi dețineți controlul asupra pieselor, atunci aveți grijă să fie de dans;
  • surpriza – fie că alegeți să-i faceți un cadou funny sau să aduceți un stripper care să dezghețe atmosfera, este important să o surprindeți cu ceva inedit!

Nu în ultimul rând, distrați-vă. Și, sub nicio formă nu permiteți bărbaților (doar dacă nu sunt stripperi) să dea buzna în petrecerea voastră!

Comentează cu Facebook