fbpx

Start-up-ul clujean Gumzzz cu programări stomatologice, evaluat la 1 milion de euro, ajunge și la Târgu Mureș

Start-up-ul Gumzzz din Cluj-Napoca, fondat de antreprenorii Vlad Şuteu şi Dan Suciu, a investit circa 50.000 euro pentru dez­voltarea iniţială a unei platforme online prin intermediul căreia pacienţii să poată accesa servicii şi pachete stomatologice din diferite ţări.

Ce face însă mai exact platforma Gumzzz? Aceasta le pune la dispoziţie utilizatorilor servicii stomatologice de la o serie de cabinete de profil din România, la care se adaugă şi asigurări medicale dentare şi diferite metode de finanţare. Platforma le permite de asemenea pacienţilor să facă programări online la clinica aleasă, precum şi să încarce investigaţii medicale pentru a fi vizualizate de medicul stomatolog. Totodată, aceştia vor putea plăti serviciile stoma­tologice direct prin intermediul platformei.

„Până în momentul de faţă, avem agreate colaborări cu clinici stomatologice din oraşe mari ale ţării precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş şi Baia Mare. Odată cu lansarea campaniei de preînscriere, numărul clinicilor va creşte considerabil şi ce pot să vă spun este că echipa noastră, cea care se ocupă de managementul parteneria­telor, are o strategie de onboarding pentru clinici şi cabinete stomatologice din toate oraşele României. În momentul de faţă avem câteva zeci de cabinete si clinici ca parteneri“, a menţionat Vlad Şuteu.

În contextul actual al crizei cauzate de răspândirea coronavirusului COVID-19, fondatorii Gumzzz spun că platforma poate ajuta pacienţii în condiţiile de acum, fiindcă pe de-o parte se reduce interacţiunea umană prin funcţionalităţile de rezervare online şi încărcare de investigaţii medicale, iar pe de altă parte se minimizează distanţele parcurse până la medicul dentist prin găsirea unei clinici stomatologice apropiate.

Citeste mai mult pe ZF

Comentează cu Facebook