Studenții UMF sunt și artiști

talent

Două dintre cele mai active organizații studențești din Tîrgu-Mureș: Liga Studenților Tîrgu-Mureș și Organizația Studențească de Medicină Dentară, au plăcerea de a vă invita să luați parte la un eveniment care își propune să demonstreze că studenții mediciniști sunt cât se poate de TALENTAȚI, nu doar pe plan științific, ci și pe plan cultural.
Aflat la a doua ediție, evenimentul are ca scop principal descoperirea talentelor ascunse și punerea lor sub lumina reflectoarelor unei scene, menită să îi transforme pe protagoniști, studenții UMF, în Artiști!
Există viață și talent în spatele fiecărui om pe care îl întâlnești, dar talentul studenților de la UMF Tîrgu-Mureș, pe care îi vedeți obosiți, încercănați și stresați cu siguranță va uimi! Nu se pricep doar la alegerea halatului, a bonetei și a mănușilor ci și la dansat! Nu sunt doar cu cărțile în brațe, ci și cu microfonul! Nu sunt numai cu bisturiul și freza în mână, ci și cu pensula sau creionul!

Titlul de THE TALENT of UMF va fi acordat acelui student UMF-ist care va reuși să impresioneze juriul format din oameni de valoare ale artei și culturii târgumureșene!
Toate aceste talente se vor întâlni pe scenă, sub lumina reflectoarelor, în cadrul Concursului The Talent of UMF, care ca avea loc JOI, 10 NOIEMBRIE începând cu ora 18:00 la Casa de Cultură a Studenților Tîrgu-Mureș.
Așadar, haideți să descoperim mediciniștii nu doar ca studenți cu creierele înțesate de informați, ci ca artiști dornici să își expună talentul!

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.