Succes pentru Reea la Midem Tradeshow Cannes

alex branea reea Aplicația Music Quiz realizată de Alex Branea este la un pas de publicare în Windows 8 Store. Alex Branea, liderul echipei .NET a reprezentat cu succes compania REEA la conferința “Midem Tradeshow”, care a avut loc la Cannes, în perioada 26 -29 ianuarie și care este unul dintre cele mai importante evenimente din industria muzicală și multimedia. Specialistul REEA a intrat în competiția dedicată dezvoltării de aplicații web/mobile și a fost selectat, după ce le-a trimis organizatorilor o idee de aplicație gen Music Quiz. Alex Branea a participat astfel la Midem Hack Day, un adevărat exercițiu de creativitate și inovație, alături de 30 de dezvoltatori din întreaga lume. Specialistul de la REEA a programat aproape continuu de sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 14, până luni, 28 ianuarie, la ora 12, când a urcat pe scenă și și-a prezentat ideea. A avut la dispoziție 5 minute, în care a explicat în fața unei audiențe formată din 150 de persoane ce înseamnă Music Quiz.

Music Quiz este o aplicație de tipul Windows 8 Store App, în care utilizatorul își poate testa cunoștințele în domeniul muzical, ascultând preview-uri ale unor melodii cunoscute și încercând să ghicească artiștii și titlurile pieselor. Jocul este structurat pe mai multe nivele, fiecare nivel conține 20 de melodii. Pe măsură ce se avansează de la un nivel la altul, popularitatea melodiilor scade, ele devenind tot mai dificil de ghicit. Aplicația a fost extrem de bine primită, Alex Branea reușind chiar să o ducă într-un stadiu în care este aproape gata de publicare pe Windows 8 Store.

Alex Branea despre participarea la Canees: „A fost o experiență extraordinară. Am avut posbilitatea să cunosc programatori care activează în cele mai mari companii din domeniul muzical, ca de exemplu: SoundCloud, 7Digital, EchoNest. Am putut să le observ modul de lucru, felul lor de a gândi, dar mai ales să învăț tehnici noi în programare, în management. Oamenii care participă de obicei la astfel de evenimente sunt foarte entuziaști și ai de unde să furi meserie. Este foarte important și faptul că Reea a apărut în Year Book-ul care cuprinde toate companiile ce au participat la Midem Tradeshow 2013.”

“Midem Tradeshow” a reunit la Cannes aproape 7.000 de participanți, 3.300 de companii și 600 de artiști din 75 de țări.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

0 Comentarii

  1. Bravo lui si succes in continuare!!! 🙂

  2. Felicitari Alex!

  3. Nici nu ma asteptam la altceva ……Bravo Alex !

  4. Felicitari si tie Oana pentru sprijin…..meritul este si al tau !

  5. Sunt foarte mandra de asa fiu!

  6. Bravo lui, merita…cinste parintilor!

  7. Cred si eu….. ai si de ce , felicitari!

  8. Felicitari! si ai pentru ce fi mandra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.