Szijjártó Péter la inaugurarea terenului de fotbal cu nocturnă la Miercurea Nirajului

Șirul evenimentelor dedicate comemorării eroilor Revoluției  de la 1848-1849  continuă cu vizita ministrului de externe ungar, Szijjártó Péter la Miercurea Nirajului. Cu această ocazie oaspetele de rang înalt va participa la inaugurarea unui teren de fotbal sintetic, investiție a Academiei de Fotbal Secuiesc realizată cu ajutorul guvernului ungar. Discursul de întâmpinare rostit de primarul Tóth Sándor , va fi urmat de un scurt program artistic susținut de grupul de dansatori ”Bekecs”, după care înaltul oaspete va ține o alocuțiune cu ocazia Zilei Naționale a Ungariei.

Având un program încărcat, oaspetele va rămâne doar o oră în mica localitate, dar programul serii va continua după tăierea panglicii inaugurale  cu executarea loviturilor de începere a partidelor între juniorii Academiei de fotbal din  Miercurea Nirajului și din  Miercurea Ciuc, precum și între oficialități și veterani.

Partidele se vor desfășura în nocturnă, a precizat primarul Tóth Sándor, lansând totodată, tuturor iubitorilor de fotbal, invitația de a participa la acest eveniment. (EM)

Comentează cu Facebook