Tânăr din Sighişoara reţinut pentru furt calificat din maşini

La data de 7 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sighişoara au reţinut pentru 24 de ore, un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Sighişoara, bănuit de comiterea mai multor furturi.

În fapt, la data de 7 noiembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către patru persoane, din municipiul Sighişoara, despre faptul că din autoturismele lor, ce erau parcate străzile Andrei Şaguna, respectiv Ştefan cel Mare din localitate, le-au fost sustrase acte şi diferite bunuri.

În urma activităţilor specifice desfăşurate în cauză, poliţiştii au reuşit identificarea unui tânăr, de 24 de ani, din Sighişoara, bănuit de comiterea faptelor, faţă de care, la data de 7 noiembrie a.c., a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, bunurile reclamate ca fiind sustrase, fiind recuperate.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

La data de 5 noiembrie 2018 a.c., poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Sighişoara au identificat pe raza localităţii Ţigmandru două persoane de sex masculin, cu vârsta de 23 ani respectiv 37 de ani, care posedau mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Judecătoria Sighişoara, prin care erau condamnaţi la o pedeapsă de 3 ani şi 2 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Persoanele în cauză au fost conduse şi depuse în Penitenciarul Tg. Mureş.

Comentează cu Facebook