Tânăr drogat cu comportament agresiv ridicat de Poliţia Locală

drog

Echipajul de intervenție aflat în patrulare pe raza cartierului Aleea Cornișa din Tîrgu Mureș, la data de 19.11.2016, ora 01.20, a fost dirijat prin Dispeceratul Integrat de Urgență ,,112” să se deplaseze la un eveniment de tulburare a ordinii și liniștii publice pe str. Gheorghe Marinescu, nr.31.

Cu acordul numitului T.B.V., lucrătorii Poliției Locale au intrat în apartament, unde au găsit și indentificat doi tineri, T.R.E.G, respectiv C.A., ambii din Tîrgu Mureș, cu domicilii diferite.

Numitul T.R.E.G, avea un comportament agresiv, pupile dilatate, urla și se zbătea în încăpere, fapt pentru care polițiștii locali au solicitat intervenția unui echipaj medical, căreia i-a acordat sprijin în vederea transportării acestuia la SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cu ocazia controlului corporal efectuat, asupra numitului T.R.E.G, a fost găsită suma de 700 lei și un pliculeț ce conținea un material de culoare galben-verzui, posibil ,,substanță psihotropă”, motiv pentru care a fost anunțată Poliția Municipiului Tîrgu Mureș, care ulterior a contactat Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Tîrgu Mureș ( BCCO) pentru continuarea cercetărilor.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.