Târg caritabil pentru copiii bolnavi din taberele terapeutice Yuppi, la Tîrgu Mureș

Târgul vestimentar caritabil Charity Sale for Yuppi va avea loc în 16 și în 17 noiembrie în două locații diferite din Târgu Mureș, în beneficiul copiilor cu boli cronice care participă la taberele terapeutice Yuppi.
Joi, 16 noiembrie, evenimentul se va desfășura la sediul Asociaţiei Studenţilor Maghiari din Târgu Mureş (strada Nicolae Grigorescu nr. 15A, căminul studenţesc nr.3 – parter), între orele 15 și 21. Vineri, 17 noiembrie, între orele 12 și 19, doritorii sunt așteptați la GCafé (strada Cuza Vodă, nr. 33) .
În cadrul târgului, în schimbul unor donații, doritorii vor putea lua acasă haine aduse special pentru eveniment de către voluntarii Yuppi. Banii adunați în urma târgului vor contribui la organizarea, în 2018, la Șăulia de Câmpie (județul Mureș), a taberelor Yuppi de terapie prin experiență adresate copiilor și adolescenților cu boli oncologice, diabet și artrită juvenilă. Charity Sale for Yuppi este organizat de voluntarii Yuppi din Târgu Mureș.
Asociaţia Mişcare de Tabără Yuppi organizează începând din 2011 tabere de terapie prin experienţă la Şăulia de Câmpie, judeţul Mureş. În cadrul taberelor Yuppi, copiii şi adolescenţii proveniți din întrega țară sunt implicaţi în activităţi de terapie prin experienţă precum căţărare, echitaţie, canotaj, tir cu arcul, lucru manual, fotografie, teatru, muzică.
Aceste activităţi îi ajută să-şi redescopere încrederea în sine, le oferă resurse emoţionale esenţiale în lupta cu boala și au un efect benefic asupra stabilizării simptomelor fizice. În 2017, la taberele Yuppi au participat 150 de copii și părinți, precum și 160 de voluntari.
Puteți afla mai multe informații despre aceste tabere accesând pagina de Facebook Yuppi Camp și websiteul oficial www.yuppicamp.ro
Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.