fbpx

Târgu Mureș s-a alăturat platformei Stailer de programări online la salon

Veștile bune circulă repede și Stailer nu s-a oprit din a se extinde. Fiind inițial disponibil pentru numai 5 mari orașe ale țării și anume Cluj, Iași, București, Oradea și Timișoara, acum lista s-a lungit, fiind prezente 20 de orașe mari, printre care și Târgu Mureș. Locuitorii pot acum să se programeze la saloane în câțiva pași simpli, complet gratuit.

Stailer îți maximizează șansele de a găsi un salon disponibil chiar în aceeași zi. Un lucru de neconceput în trecut. Sunai la saloanele pe care le cunoșteai și te programau, în cel mai bun caz, peste câteva zile. Însă, Stailer îți găsește și saloanele de care poate nu ai auzit până acum. Iar așa ai mai multe șanse de a merge când vrei tu, nu când dictează agendele unor saloane. Află mai multe despre platformă în continuare.

Programări gratuite, anulări gratuite

Nu ai nici o taxă pentru utilizarea platformei. Nici când te programezi, nici când te răzgândești. Dacă nu mai poți ajunge la un salon anulezi online, fără a suna stilistul ca să-ți ceri scuze stânjenit de situație. Accesând pagina stailer.ro selectezi câteva filtre de căutare și anume orașul, genul feminin/masculin, serviciul de hair and beauty, data și ora. Apoi platforma îți va afișa numai saloanele care să te primească atunci când îți dorești. Și nu mai trebuie să te programezi cu 2 săptămâni înainte. Spre exemplu, dacă ai nevoie de epilare la salon in Targu Mures, poți să te programezi și cu o zi înainte sau ai șanse chiar și în aceeași zi.

Tu alegi mai apoi unde vrei să îți faci transformarea dorită. Fiecare salon are prețurile afișate pentru servicii, cât durează acestea, poze ale locației și cu alte look-uri create acolo, locația prin Google Maps. Saloanele înscrise de mai mult timp pe platformă au și recenzii lăsate de la alți utilizatori Stailer în urma cărora tu-ți formezi o părere. La orice salon ai merge nu uita să lași și o recenzie pentru a ajuta și pe alții.

Cont sau aplicație?

Poți utiliza Stailer din browser, cu sau fără cont. Dacă optezi pentru crearea contului scapi de reintroducerea datelor personale de fiecare dată când te programezi. În plus, ai parte de o agendă virtuală unde tu îți gestionezi mai ușor programările. Acolo poți seta și remindere programărilor, ce îți vin prin sms și te atenționează când trebuie să ajungi la salon. Nu depinzi nici de ora de deschidere a saloanelor. Poți să găsești și la 2 noaptea saloane de make-up in Targu Mures și să te programezi dacă așa ai chef.

Dacă vrei să ai acces și mai rapid la saloane descarcă aplicația Stailer din Google Play sau App Store. Trebuie să îți creezi un cont în mai puțin de 1 minut sau să te conectezi cu profilul tău de Facebook.

Alătură-te și tu comunității Stailer. Vei observa că trecerea la mediul online îți va aduce numeroase beneficii, nu-ți vei mai face griji vreodată că nu ai look-ul potrivit pentru un eveniment. Stailer îți va deschide orizonturile în materie de hair and beauty.

Pentru alte detalii trimite un email la support@stailer.ro.

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW