fbpx

Taxele și impozitele se pot achita prin SelfPay

De astăzi, 11 octombrie taxele și impozitele locale se pot plăti prin SelfPay, adică prin stații de plată de tip casierie self-service. Sistemul este dezvoltat astfel încât să permită persoanelor din toate categoriile să-și efectueze plățile, simplu, ușor și în siguranță, prin scanarea unui cod de bare sau prin introducerea manuală a datelor. Pe raza municipiului Târgu Mureș sunt deja amplasate 27 de astfel de stații, iar la solicitarea Primăriei operatorul a mai amplasat încă 2 aparate, cum urmează:
🔸 în incinta clădirii Primăriei (Piața Victoriei nr. 3)
🔸 Serviciul local de Evidența Persoanelor Târgu Mureș (strada Călărașilor nr. 26-28)
În toate aceste 29 de stații s-a creat posibilitatea de a plăti taxele și impozitele locale, pe lângă serviciile deja existente, precum: plata facturilor, plata ratelor, plata unor taxe: certificat de înmatriculare, autorizație de circulație provizorie, permis de conducere, pașaport etc.
Beneficiile plății prin stațiile Selfpay:

  • puteți plăti orice servicii doriți, dintre cele peste 140 disponibile, fără să interacționați cu alte persoane.
  • nu trebuie să stați la rând, nu depindeți de programul cu publicul: indiferent de metoda de plată preferată (cu numerar, prin card bancar, prin aplicații mobile, coduri QR etc.), aveți acces 24/7.
  • evitați drumurile de la un ghișeu la altul pentru a plăti o taxă.
    Prin această metodă sigură, modernă și adaptată nevoilor Primăria Târgu Mureș își dorește să fie alături de cetățeni și să le ofere alternative în plata taxelor.

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW