Teatru forum, azi la două licee din Sighișoara

liceu Joseph HaltrichLa inițiativa Asociației Green Entertainment-Sighișoara, grupul de teatru-forum al Asociației de Tineret Ecou din Sfântu Gheorghe, va susține la Sighișoara reprezentația intitulată: ”Nu puteți voi urât, cât putem noi iubi / Nem tudt…ok annyra gyűlöni, mint amennyre mi tudunk szeretni”. Reprezentația va avea loc la Sala de Festivități a Colegiului Național „Mircea Eliade”, astăzi 23 mai, începând cu orele 13. Iar la Liceul Joseph Haltrich la orele 11.

Asociația Green Entertainment are ca scop educația non-formală și derulează programe și proiecte menite să încurajeze luarea de atitudine pozitivă în rândul tinerilor și adulților și creșterea nivelului de toleranță a acestora. Totodată, încurajează voluntariatul și implicarea civică a tinerilor în cadrul comunității. Asociația Green Entertainment, a luat ființă la începutul anului 2012. În luna iunie a aceluiași an, Asociația Green Entertainment a inițiat și derulat proiectul „Tabara Medievală a Ordinului Cavalerilor Cerb-Sighisoara”, proiect sprijinit de Municipiul Sighișoara și Consiliul Județean Mureș.

Metoda de Teatru Forum este mai degrabă un instrument de intervenție socială menită să încurajeze luarea de atitudine împotriva discriminării și a violenței de orice tip. Spectacolele de la Sighișoara vor fi derulate cu sprijinul Fundației Gaudeamus din Sighișoara, prin bună-voința domnului dir. adj.Toth Tivadar, a Muzeului Municipiului prin bună-voința domnului Tescula Nicolae si Soc. Concordia Srl.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.