fbpx

TechDrive relansează cursurile Kids Learning Code

Asociațiile non-profit InnoDrive relansează în colaborare cu JCI Târgu-Mureș cursurile de programare pentru copii, TechDrive – Kids Learning Code. Ajuns deja la cea de a cincea ediție, programul este conceput pentru a le acorda copiilor pasionați de informatică șansa de a descoperi o parte din tainele acestui domeniu, fiind îndemnați de profesioniști. Mentorii din cadrul programului sunt tineri practicieni în firme de IT și doresc să le insufle copiilor pasiunea lor pentru informatică.

 

Copiii vor învăța să programeze, să dezvolte site-uri, aplicații, programe, jocuri și multe altele.

 

De asemenea, copiii vor îmbina programarea cu alimentația sănătoasă și, astfel, vor fi prezente câteva persoane de la proiectul „I love my health”, din cadrul asociației JCI Târgu-Mureș, care îi vor învăța pe copii cum pot avea un stil de viață sănătos.

 

Pentru a putea lua parte la acest program, copiii trebuie să aibă între 7 și 14 ani și să dețină un laptop pe care să lucreze în timpul atelierelor.

 

Atelierele se vor desfășura într-un cadru nonformal, motiv pentru care acestea se vor ține sâmbăta de la ora 10, iar durata lor va fi de două ore.  În total, vor fi șapte ateliere. Locul în care se vor ține atelierele este pe str. Tamas Erno, nr.1, în cadrul InnoWork.

 

Iată care sunt grupele:

 

  • O grupă 13-14 ani, nivel mediu, predare în limba română
  • 2 grupe 11-12 ani, nivel începător, predare în limba română
  • 3 grupe 7-10 ani, nivel începător, predare în limba română
  • O grupă 7-10 ani, nivel începător, predare în limba maghiară

 

Lista de înscrieri este deschisă pe https://www.eventbrite.com/e/techdrive-kids-learning-code-autumn-edition-registration-37619897125

 

Mai multe informații și costuri găsiți pe pagina de facebook https://www.facebook.com/TechDriveRO/

 

Puteți lua legatura cu organizatorii pe email la contact@innodrive.ro

Comentează cu Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Punctul

FREE
VIEW