fbpx

Termenul de depunere a cererilor unice de plată, prelungit

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunțat, joi seară, că termenul de depunere a cererilor unice de plată a fost prelungit până la 15 iunie. Totodată, el a spus că, din 15 mai, prin APIA, se eliberează adeverințe pentru beneficiarii schemelor de plată, pentru acei fermieri care doresc să acceseze credite pentru activități curente.

“Guvernul a adoptat în această seară o ordonanță de urgență prin care se prelungește termenul de depunere a cererilor unice de plată până la 15 iunie 2020. Asta pentru a veni în sprijinul fermierilor afectați de restricțiile de circulație și de respectarea normelor de prevenire a îmbolnăvirii cu COVID”, a declarat Adrian Oros, după ședința Executivului.

El a menționat că au fost simplificate procedurile de depunere a cererilor, care se desfășoară online, iar adeverințele de la primării se obțin direct de centrele APIA, scrie News.ro.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/agribusiness/termenul-de-depunere-a-cererilor-unice-de-plata-prelungit-19368970

Comentează cu Facebook