Ținutele perfecte pentru o ocazie specială: cum să te îmbraci la o nuntă?

 

Lumea femeilor a cucerit de fiecare dată admirația și respectul tuturor celor din jur, catalogându-se întotdeauna printr-o alură rafinată, cochetă și atentă la detalii. Întrucât femeile reprezintă un simbol al feminității și al sensibilității, nu doar în general, ci și în cadrul unei ocazii special, ținutele adoptate de acestea trebuie să confirme cele spuse.

Atunci când vine vorba despre prezența unei femei la o nuntă, ținuta sa trebuie să respecte câteva criterii deosebit de importante, care să-i asigure celei care o poartă succesul și admirația celor din jur:

  1. Evitați să purtați rochii de nuntă albe!

Nu este un secret că cele mai importante persoane din ziua nunții sunt cei doi parteneri care își unesc destinele, iar mireasa este întotdeauna reprezentată de clasicele rochii albe. Așadar, dress-code-ul unei nunți constă în evitarea albului în ținutele dumneavoastră pentru a arăta că sunteți atentă la detaliile vestimentare.

Una dintre cele mai mari greșeli vestimentare este să purtați rochii albe la o nuntă, asta dacă nu sunteți mireasă, bineînțeles. Prin urmare, pentru a arăta că sunteți o femeie stilată și care cunoaște regulile vestimentare întru totul, puteți să vă orientați asupra unor culori care să fie pe deplin potrivite în contrast cu nuanțele tenului, părului și a ochilor dumneavoastră. Dacă veți respecta culorile care vă avantajează în tonurile rochiei de nuntă alese, atunci veți reuși să străluciți în cadrul acestui eveniment.

  1. Orientați-vă asupra materialelor deosebite!

Un sfat de mare ajutor, care pus în practică stă la baza unor ținute absolut fermecătoare în cadrul unei nunți, constă în optarea pentru acele rochii de nunta realizate din materiale deosebite, pe care nu ați putea să le purtați nicicând ziua.

De exemplu, cele mai populare astfel de materiale, care cu siguranță trebuie să se regăsească în ținutele de nuntă din garderoba oricărei fashioniste sunt: catifeaua (acest material este renumit în rândul femeilor robuste mai ales, deoarece avantajează și femeile puțin mai plinuțe, mascând acele zone de care nu sunt în totalitate mulțumitoare), dantela și broderiile (aceste două categorii de materiale se remarcă printr-un plus de feminitate și de eleganță, fiind deosebit de populare în ultimii ani).

 

  1. Alegeri moderne

Nu este un secret în rândul iubitoarelor de modă faptul că imprimeurile florale sunt la mare căutare în 2017. Așadar, o alegere inspirată, demnă de purtat cu ocazia unei nunți este reprezentată de rochiile de nuntă elegante, care se bucură de imprimeuri florale. Florile au reprezentat întotdeauna un simbol al al purității și al gingășiei, trăsături ce le veți emana și dumneavoastră cu o astfel de piesă vestimentară.

 

  1. Modele rafinate

Indiferent dacă este vorba despre o siluetă de tip pară, măr, clepsidră sau alt fel, un aspect relevant în alegerea unei rochii de nuntă potrivită în totalitate cu o astfel de ocazie constă în evitarea elementelor vulgare și a modelelor, de asemenea piese vestimentare care nu vă avantajează. Așadar, oricât de mulțumită ați fi de bustul cu care ați fost înzestrată sau de picioare, precum și alte zone de atracție ale femeilor, încercați să evitați rochiile cu un decolteu mult prea generos, cele deosebit de scurte sau rochiile cu prea multe părți transparente. Aceste exemple enumerate mai sus arată lipsa de stil și vă vor scoate în evidență într-un mod negativ pentru imaginea dumneavoastră.

 

Prin urmare, dacă veți ține cont de aceste sugestii de mai sus atunci când sunteți în căutarea unei rochii de nuntă perfecte, mai mult decât sigur vă veți remarca prin eleganță și stil. Puteți să vă îndreptați căutările asupra magazinului online dyfashion.ro, care se bucură de succes atunci când vine vorba despre apariții de invidiat cu rochiile sale de damă.

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.