Toamna aceasta, activitatea este în toi la MuresFly și va fi și de Revelion

 

Clubul zburătorilor din zona Mureş, MuresFly își continuă activitatea fie că este toamnă, fie iarnă. Principala pasiune MuresFly este zborul cu parapanta, dar unii dintre membri practică zborul cu paramotorul, paraşutismul, speedriding, kite.

Toamna aceasta, după cum relatează membrii clubului pe pagina de socializare, „activitatea de zbor la MuresFly a fost în toi… și încă nu s-a terminat!”. Ieșirile cu parapanta s-au desfășurat pe dealurile din jurul Mureșului (Ernei, Sângeorgiu de Mureș, Fântânele), Rimetea-Colții Trascăului cu decolare de pe deal sau cu mosorul, iar salturile cu parașuta la Aerodromul de la Luncani.

MuresFly se poate lăuda cu pasageri și elevi la școala de parapantă de toate vârstele, copii, mămici, bunici, studenți și realizează team-buildinguri, zboruri surpriză pentru zile de naștere și chiar cereri în căsătorie. Nu este nevoie decât de o programare cu câteva zile înainte la numărul de telefon 0732101101. Pe lângă zborul în tandem (ca și pasager neinițiat) există și Cursul de o Zi pentru parapantă, curs în cadrul căruia veți zbura SINGUR! de pe un deal școală sub supravegherea instructorilor.

Urmează epicele zboruri de iarnă chiar de Revelion.

 

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.