Top 5 motive pentru care romanii aleg MOBILIERUL la COMANDA

In ultimii ani, domeniul amenajarilor interioare a devenit din ce in ce mai vast, iar acest lucru se poate observa si in gama variata de produse pentru locuinta care pot fi gasite foarte usor, atat in online, cat si in magazinele fizice.

In ceea ce priveste mobilierul, insa, romanii se orienteaza din ce in ce mai des catre produsele pe comanda, din diferite motive. Daca inainte acestia achizitionau piesele pe care le gaseau in magazine si aranjau restul camerelor in functie de acestea, acum, situatia s-a schimbat. Clientii au inceput sa puna mai multa valoare atat pe confort, cat si pe aspectul final al incaperilor in propriul camin. In cazul in care te afli in acest punct al amenajarilor interioare si nu stii ce sa alegi, este bine sa afli care sunt motivele pentru care alte persoane prefera mobilierul personalizat!

Descopera de ce achizitioneaza foarte multi clienti romani mobilier facut pe comanda

 

 

 

 

  • Dimensiunile

Unul dintre aspectele cele mai importante cand vine vorba despre piesele de mobilier este dimensiunea lor. De multe ori, insa, in cazul produselor prestabilite, exista riscul sa gasesti ceva pe gustul tau, care sa nu se potriveasca in locuinta ta. In cazul in care mobila este prea mica, se va crea impresia unui spatiu prea gol, iar daca este prea mare, va ocupa inutil loc sau va reduce libertatea de miscare. Pentru a evita un astfel de scenariu, intra si vezi totul aici despre cum iti poti personaliza camerele, iar rezultatul final va fi pe masura asteptarilor tale!

  • Aspectul

Daca ai ales deja un stil de amenajare interioara si iti doresti ca ansamblul general sa fie complet, vei avea nevoie de mobilier care sa respecte tematica. Acesta poate fi greu de gasit, mai ales daca ai deja o viziune despre cum vrei sa arate decorul atunci cand va fi gata. Este recomandat sa vizitezi un showroom cu mobila din lemn, unde vei descoperi numeroase piese deosebite din care te poti inspira pentru casa ta! De asemenea, tot acolo vei intalni specialisti care te pot sfatui in legatura cu cele mai bune alegeri conform dorintelor si nevoilor pe care le ai!

  • Calitatea

In general, romanii au observat ca, in cazul mobilerului facut pe comanda, calitatea este superioara. Motivul poate avea legatura cu atentia producatorilor la detaliile cerute de catre client si la transpunerea cat mai fidela in realitate a modelului dorit. Un avantaj major este faptul ca poti alege materialul din care piesele de mobilier vor fi confectionate, pentru ca acesta sa fie unul trainic si potrivit din punct de vedere al aspectului (lemnul masiv, de exemplu, pentru stilul clasic sau vintage).

  • Utilitatea

Cand vine vorba despre acest aspect, este normal ca mobilierul executat la comanda sa primeze in fata celui prestabilit. Daca iti doresti amenajarea unui dressing in locuinta, ai astfel posibilitatea sa alegi felul in care dulapurile vor fi compartimentate pentru a raspunde exact nevoilor pe care le ai. Aceeasi caracteristica este valabila si in cazul bibliotecilor, patului, a comodei sau al biroului!

 

 

  • Pretul

Persoanele care au ales achizitionarea mobilei personalizata se declara foarte multumiti de raportul calitate-pret al fiecarui produs in parte. Au garantia ca au investit in piese frumoase, rezistente si practice, care se vor potrivi de minune in caminul lor!

Asadar, daca toate aceste lucruri suna tentant, ia in considerarea comandarea unor piese de mobilier exact asa cum ti le doresti!

Comentează cu Facebook