Tot mai mulţi şoferi băuţi şi fără permis pe şoselele judeţului

#La data de 13 aprilie a.c., la ora 17:00, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.3 Rîciu au oprit în trafic, pe DN 15 E, pe raza localității Rîciu, un autoturism condus de un bărbat, de 42 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

#La data de 13 aprilie a.c., la ora 21:14, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Sighişoara au oprit în trafic, pe strada Lungă din localitatea Albeşti, un autoturism condus de un tânăr, de 46 ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 14 aprilie a.c., la ora 10:07, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin au oprit în trafic, pe bulevardul Unirii din localitate, un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani, care avea permisul de conducere reţinut în urma unei abateri săvârşite la data de 28.11.2013. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 14 aprilie a.c., la ora 23:05, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.11 Tîrnăveni au oprit în trafic, pe strada Viilor, pe raza localităţii Corneşti, un autoturism condus de un tânăr, de 18 ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care acesta îl conducea era neînmatriculat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat

#La data de 14 aprilie a.c., la ora 23:20, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgu Mureş au oprit în trafic, pe strada Gheorghe Doja din localitate, un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că autoturismul avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată încă din 20.03.2018.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

#La data de 15 aprilie a.c., la ora 00:18, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgu Mureş au oprit în trafic, pe strada Margaretelor din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 44 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 15 aprilie a.c., la ora 04:27, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti au oprit în trafic, pe DJ 154/J, în localitatea Glodeni, un autoturism condus de un bărbat, de 32 ani, care a refuzat atât testarea cu etilotestul, cât şi prelevarea de probe biologice. A fost întocmit dosar penal.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.