Toți trei prinși cu alcool, unul pozitiv și la drog test

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 10.20, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Breaza au oprit în trafic, pe DN15A E578, în afara localității Sântu, un autoturism, condus de un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Reghin.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest,  rezultându-i o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la unitatea spitalicească pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

#La data de 22 mai a.c., în jurul orei 21.50, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 13 Zau de Câmpie au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe raza comunei Miheșu de Câmpie, în urma căruia au rezultat pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului se pare, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Miheșu de Câmpie, în timp ce conducea un autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând într-un stâlp.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorului auto i-a rezultat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

#La data de 23 mai a.c., în jurul orei 21.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Târgu Mureș au oprit în trafic, pe strada Bradului din municipiu, un autoturism, condus de un tânăr, de 21de ani.

În urma testării cu aparatul Drug Test, acestuia i-a rezultat o valoare pozitivă, fiind condus la unitatea medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate, a prezenţei substanţelor psihoactive.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

#La data de 23 mai a.c., în jurul orei 23.50, poliţişti din cadrul Secției de Poliție rurală nr. 5 Miercurea Nirajului au oprit în trafic, pe raza localității Câmpu Cetății, un autoturism, condus de un bărbat, de 35 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la unitatea spitalicească pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comentează cu Facebook