Trafic blocat la Cipău. Trei autovehicule implicate în accident

Trei persoane au fost rănite, joi seara, pe E-60, în judeţul Mureş, într-un accident în care au fost implicate un TIR, un autotrailer, care transporta două autoturisme şi o maşină, traficul fiind blocat după ceautoturismele s-au răsturnat pe parte acarosabilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ)Mureş au declarat,corespondentului MEDIAFAX, că accidentul de joi seara s-aprodus după ce un TIR care transporta fier vechi a intrat pe contrasens într-o curbă şi s-a ciocnit frontal de autotrailerul care venea din faţa sa.

”Autotrailerul a fost lovit, ulterior, în spate, de unautoturism care circula pe aceeaşi direcţie cu el.

Autotrailerul avea două platforme pe care transporta două autoturisme, iar acestea au căzut pe partea carosabilă.

În urma accidentului au rezultat trei persoane rănite, una dintre ele fiind transportată la spital”, potrivit IPJ Mureş. Accidentul s-a produs pe E-60, pe raza localităţii Cipău, iar traficul a fost blocat pe ambele sensuri mai bine de două ore.

La faţa locului au fost mobilizate echipaje medicale şi pentru descarcerare, informează ISU Mureş. Primii care au acordat ajutor la accidentul de aseară au fost Plt. Maj. Feier Chehaiciuc Andrei secția Sarmasu și Raul Popdan voluntar ISU.

 

 

Sursa: ISU Mureș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.