Traficul feroviar şi rutier, reluat în zona localităţii mureşene Mureni

Un accident soldat cu rănirea a două persoane, după ce un autoturism a ajuns între liniile de cale ferată, s-a produs, joi, între localităţile mureşene Vânători şi Mureni, pe E 60, traficul feroviar fiind întrerupt pe ruta Rupea-Sighişoara.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş, Andreea Pop, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că traficul feroviar şi cel rutier a fost reluat după accidentul petrecut în zona localităţii Mureni.

Ea a mai spus că traficul rutier a fost reluat după circa o jumătate de oră şi că, între timp, a fost reluat şi traficul feroviar, după ce a fost degajată calea ferată.

Un accident soldat cu rănirea a două persoane, după ce un autoturism a ajuns între liniile de cale ferată, s-a produs, joi, între localităţile mureşene Vânători şi Mureni, pe DN13/E60, traficul feroviar fiind întrerupt pe ruta Rupea-Sighişoara, iar cel rutier pe ruta Târgu-Mureş-Rupea.

‘E un accident produs la nivelul unei treceri de cale ferată. E vorba de un autoturism care a părăsit partea carosabilă şi a ajuns între liniile de cale ferată. Erau două persoane, una de cod galben, transportată la spital, cealaltă de cod verde, a rămas la locul accidentului. Circulaţia pe calea ferată a fost oprită până se mută autoturismul’, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii De Urgenţă (ISU) Mureş, Cristian Virag. AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.