Traian Berbeceanu, unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din România, își spune povestea la Bookfest Târgu-Mureș

În cadrul Bookfest Târgu Mureș , sâmbătă, 21 septembrie de la ora 13 (intrarea liberă) Traian Berbeceanu își lansează volumul ”Radiografia unei mârșăvii judiciare”. Cartea cuprinde memoriile recente ale unui polițist angajat în lupta împotriva crimeio orgnizate din România,Din funcția de șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia , Traian Berbeceanu a trăit evenimente care care constituie o mărturie asumată în totalitate de autor.

Traian Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, care are competenta in judetele Alba, Hunedoara si Sibiu, din anul 2005 pana in 2011. In 2007 a primit distinctia de politist al anului in Romania pentru destructurarea unei grupari specializate in furt de fier vechi din judetul Hunedoara, denumita „Hidra”. Un numar de 49 de persoane au fost atunci trimise in judecata pentru activitati de furt de fier vechi in valoare de milioane de euro din zona industriala a municipiului Hunedoara. De la momentul respectiv, BCCO Alba Iulia a ocupat in fiecare an primul loc pe tara in competitia cu structurile similare. Supranumit „Comisarul Cattani”, Berbeceanu este unul dintre cei mai cunoscuti politisti din Romania, recunoscut pentru integritate si eficienta.

„Cartea lui Traian Berbeceanu, pe care v-o recomand din toata inima, dupa ce o veti citi, veti intelege cu ce se ocupa un politist adevarat, ce cazuri rezolva, cum le rezolva si la ce nivel se implica, pentru a sfarsi mai apoi arestat si cu o cariera ruinata de niste ticalosi care, cel mai probabil, dupa ce au fost condamnati la inchisoare cu condamnare in prima instanta, vor scapa din cauza deciziei CCR, prin aceea ca faptele lor se vor prescrie pana la rejudecare. Si mai important, veti intelege cum arata profilul unui adevarat ministru de interne.”, a declarat Marian Godina despre carte pe pagina lui de Facebook.

Comentează cu Facebook