fbpx

Transparență totală despre Covid, la Sângeorgiu de Mureș

Așa cum v-ați obișnuit deja, Sófalvi Szabolcs, primarul comunei Sângeorgiu de Mureș vă prezintă situația îmbolnăvirilor cu noul virus. ”ULTIMELE 3 CAZURI (din cele 5, care au fost confirmate Covid19 pozitiv) sunt din rândul contacților (rudelor) celor 2 persoane confirmate anterior. Toate cele 3 persoane (o femeie de 52 de ani, un bărbat de 37 de ani și o altă femeie, tot de 52 de ani) au și alte boli (comorbități), și au fost internate la spital cu simptome, dar nici una dintre ele nu a fost în stare gravă. Să sperăm că, se vor vindeca!
Totodată, deși informațiile oficiale ne parvin foarte greu, cu puține date, și de multe ori cu întârziere, am aflat că, mai avem încă 2 doamne confirmate Covid pozitiv: un medic (în vârstă de 43 ani) și o altă doamnă (în vârstă de 45 ani), care au domiciliul din buletinul de identitate pe raza municipiului Tg. Mureș, dar care locuiesc pe raza comunei noastre. Ambele persoane sunt internate la spital, în stare bună, iar contacții lor au intrat în autoizolare. Le dorim și lor vindecare!
Așadar, rog sângeorzenii, să nu”relaxăm” încă vigilența și măsurile de protecție!, atrage atenția primarul pe pagina de socializare.

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW