Trei accidente soldate cu răniţi uşor

acc

#La data de 01.11.2016, ora 1825, pe D.N.15, la km 80 + 500 m, în localitatea Sîngeorgiu de Mureş, un bărbat, de 59 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen, tipul Polo Variant, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat ușor un bărbat, de 70 de ani, din Sîngeorgiu de Mureş, judeţul Mureş, care s-a angajat în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător.

#La data 01.11.2016, ora 0802, pe DN13 E60, km 92+350, între localitățile Saschiz şi Mihai Viteazu, o tânără, de 26 de ani, în timp ce conducea din direcția Brașov spre Sighișoara, un autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în Bulgaria, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat frontal intr-un cap de pod, de pe partea dreaptă a drumului.
În urma accidentului au rezultat vătămarea corporală uşoară a două persoane din auto.
De asemenea a rezultat avarierea contrafortului din partea stângă a podului.

#La data de 01.11.2016, ora 1232, pe str. 1 Mai, în localitatea Luduş, un bărbat, de 61 de ani, domiciliat în Luduş, a condus un autoturism marca Volkswagen Caddy iar pe fondul consumului de alcool (0,76 mg/l), a pierdut controlul direcţiei de mers, a trecut pe sensul opus şi a lovit un autoturism marca Peugeot 407, condus regulamentar.
În urma accidentului conducătorul auto, de 61 de ani, a fost rănit uşor.
În toate cazurile cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul infracţiunilor de vătămare corporală din culpă.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.