Trei hoţi din Tîrgu Mureş prinşi la furat în Ocna Mureş din judeţul Alba

Poliţiştii din Ocna Mureş au identificat şi reţinut două persoane din judeţul Mureş care sunt bănuite de comiterea a 3 furturi din locuinţe. Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit păgubiţilor. Cei doi bănuiţi de furt vor fi prezentaţi în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 20 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ocna Mureş, i-au identificat pe doi bărbaţi, de 28 şi 30 de ani, din municipiul Târgu Mureş, judeţul Mureş, ca persoane bănuite de comiterea a 3 furturi din locuinţe situate în oraşul Ocna Mureş.

Se pare că, în data de 16 februarie a.c., cei doi bărbaţi ar fi pătruns, fie prin escaladarea balconului, fie prin efracţie, în 3 apartamente şi ar fi sustras bani şi bijuterii.

Prejudiciul total, în cele 3 furturi, a fost stabilit la aproape 10.000 de lei, acesta fiind recuperat integral de către poliţişti şi restituit păgubiţilor.

Faţă de cei doi bărbaţi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 21 februarie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.