Trei persoane au fost rănite într-o explozie produsă într-un bar din Sighişoara

ex

Explozia produsă miercuri într-un bar din Sighişoara, în urma căreia trei persoane au suferit arsuri de gradul I şi II pe mâini şi pe feţe, s-a produs în timp ce două persoane încercau să instaleze o butelie cu gaz la o sursă de încălzire.

Victimele – două femei de 41 si 56 ani şi un bărbat de 52 ani – au fost stabilizate de medicii din Sighişoara şi au fost apoi trimise la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

Din declaraţiile martorilor a reieşit că suflul exploziei a spart uşile barului, iar cioburile au zburat până în pereţii Şcolii Gimnaziale ‘Miron Neagu’, situată vis-a-vis, nefiind înregistrate victime în rândul elevilor sau profesorilor.

Profesorii susţin că s-a auzit un sunet puternic şi geamuri sparte, însă copiii erau în pauză, în curtea şcolii, şi nu au fost niciun fel de problemă.

Proprietara barului, Simona Gut, a declarat că nu se afla acolo în momentul exploziei, operaţiunea de instalare a buteliei fiind efectuată de barman şi de o cumnată a sa, iar în bar se mai afla în acel moment şi o altă femeie.

La locul producerii exploziei au venit, pentru a face cercetări, şi reprezentanţii E.ON Gaz.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.