Trei victime după ce un autoturism s-a răsturnat la Danes

În această noapte, în jurul orei 02:35, ISU Mureș a fost solicitat să intervină la un accident rutier pe raza localității Daneș. S-au deplasat la locul solicitat pompierii mlitari de la Detașamentul Sighișoara, după executarea recunoașterii au constatat că este vorba despre un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. Au fost trei victime, două de cod verde și una de cod galben, victimele nu erau încarcerate. Victima de cod galben a fost transportată la spital de către echipajul SAJ. Pe toată durata intervenției, circulația a fost blocată pe un singur sens de mers.

Actualizare IPJ

La data de 20 mai 2020, ora 02.30, pe drumul naţional 14, la intrarea în localitatea Daneș, s-a produs un accident rutier cu victime.

În fapt, un tânăr, de 24 de ani, din comuna Hoghilag, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul altor preocupări, ar fi pătruns și ar fi circulat pe sensul opus de mers, ulterior ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi tamponat de gardul unui imobil și de un cap de pod, după care s-ar fi răsturnat în șanțul pluvial.

În urma accidentului, un pasager din auto a fost rănit uşor.

Comentează cu Facebook