UDMR Tîrgu Mureș se dezmembrează?

După demisiile anunțate zilele trecute, iată o nouă postare, de data asta din partea lui Sóos Zoltán, un membru UDMR cu mare susținere din partea comunității târgumureșene.

”Mă alătur Juditei Fúro și lui Tamási Zsolt care au demonstrat chibzuință și înțelepciune și prin prezenta îmi anunț retragerea din toate funcțiile și angajamentele avute în organizația tîrgumureșeană, până la data în care va înceta această stare nebinecuvântată și nevrednică. Știu că în politică lucrurile nu se rezolvă de la sine, și dacă totuși se întâmplă, atunci lucrurile nu iau o direcție bună. Este nevoie de reînnoire până la noile alegeri!”, a scris Sóos în postarea sa de pe pagina de socializare.

În continuare face o trecere în revistă a situației din comunitate, nu doar a ultimilor trei ani, dar analizează și conducerea urbei din ultimii 20 de ani, perioadă considerată ”cea mai nefastă”.

Demisia lui Soos vrea să fie un îndemn la schimbare. ”Consider importantă crearea unei conduceri noi a orașului, care să nu depindă de interesele lui Florea și în care ar primi un rol și intelectualitatea urbei, momentan rămasă pe dinafară. Doar așa avem șanse să câștigăm în 2020”, a conchis Sóos.

Comentează cu Facebook