Un copil din Ungheni lovit de un șofer băut

Un copil de şase ani a fost victima unui accident de circulaţie produs, marţi seara, pe DN 17D, în comuna bistriţeană Maieru, de un bărbat care consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Potrivit primelor informaţii, copilul ar fi încercat să traverseze prin loc nepermis şi fără să se asigure. El era însoţit de mama lui, ambii fiind domiciliaţi în localitatea Ungheni din judeţul Mureş şi locuind fără forme legale în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Maşina era condusă de un bărbat de 54 ani din Vişeu de Sus, judeţul Maramureş. Acesta a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul orăşenesc din Năsăud pentru prelevarea de probe biologice şi stabilirea exactă a alcoolemiei.

La spital a ajuns şi copilul lovit, care este suspect de fractură de picior.

Cazul a fost preluat de unitatea de poliţie din Sângeorz Băi, şoferul urmând să fie cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.