fbpx

Un polițist exemplu la Iclănzel

” Am scris câte ceva despre tine, am văzut și chestia aia astăzi pe care chiar nu am mai întâlnit-o nicăieri, felicitări pentru ce faci !

Polițistul din comuna Iclănzel!

Când a început pandemia, era preocupat de situația persoanelor vârstnice din comună , le ducea pâine, apă, declarații,tot ce aveau nevoie pentru a nu ieşi din case și pentru a fi în siguranță.

Mergea zilnic la azil, sprijinea atât financiar cât şi moral vârstnicii şi personalul.

Nu îi nenorocea cu amenzi iar tuturor ne spunea că oricând întâmpină probleme, poate fi găsit la telefon la orice oră, pentru că el răspunde zi și noapte.

Tot în pandemie, în oraşul Iernut a oprit în trafic o femeie care era vizibil însărcinată, iar pentru siguranța ei întrucât aproape nu era nici o farmacie, a trimis-o acasă, spunând că în cel mai scurt timp va aduce el medicamentele necesare întrucât singura farmacie deschisă este în alt oraș.

Scriu toate aceste lucruri, pentru că astăzi, desi părea un lucru absurd am văzut maşina poliției cu luminile pornite, într-o curbă periculoasă, iar polițistul cu un consătean ambii cu o mătură în mână .😉

Am râs inițial până l-am văzut pe Vlad, polițistul care împreună cu un om din sat, înarmați cu două mături, curățau drumul aflat în curbă periculoasă, pe drum fiind împrăștiat porumb care reprezenta pericol mare mai ales că era în curbă.

Aș mai scrie o grămadă de lucruri dar pe scurt.

Mulțumim. 😊

Nu contează meseria atât de mult pe cât contează omul. „

Sursa un cetățean despre Vlad Adrian

Comentează cu Facebook
Punctul

FREE
VIEW