(Video) Un TIR cu ciocolată a luat foc la Nadeş

În noaptea de marţi spre miercuri în jurul orei 3 un TIR încărcat cu ciocolată a luat foc în zona Nadeş. La faţa locului a intervenit detaşamentul Sighişoara cu două autospeciale, informează ISU MUreş. În urma accidentului rutier a luat foc TIR-ul dar şi o locuinţă din apropiere, incendiul la imobil manifestându-se pe o suprafaţă de 1 metru pătrat. Focul a fost stins rapid de proprietar. Conducătorul TIR-ului care era conştient a fost transportat la Tîrgu Mureş, dar manifesta dureri de cap şi spate. TIR-ul a ars în totalitate.

De asemenea în urma accidentului a fost lovit un stâlp de curent şi o conductă de gaz. Energia electrică s-a întrerupt în zonă.

Traficul a fot blocat pe ambele sensuri de mers.

La data 21.02.2018, ora 2.56, pe DN13 E60, în localitatea Nadeş, un bărbat, de 40 de ani, în timp ce conducea un autocamion, din direcţia Tg. Mureş spre Sighişoara, pe fondul oboselii, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a acroşat un stâlp de la reţeaua electrică, intrând în coliziune cu un imobil.

Precizăm că în momentul impactului în imobil nu se aflau persoane.

În urma coliziunii, s-a produs un incendiu, iar camionul, semiremorca şi încărcătura acestuia, au fost distruse în proporţie de 80-90%.

Totodata, o parte din imobil, mai precis o cameră şi podul casei au ars.

În urma accidentului nu au rezultat victime.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului rutier.

Foto: Cornel Boga si ISU MuresVEZI VIDEO

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.