Un tîrgumureşean vindea maşini doar cu … poza

În cursul lunii iulie 2018, 5 persoane au sesizat Poliţia Municipiului Tîrgu Mureş cu privire la faptul că ar fi fost înşelate de către un bărbat, de 31 de ani, din Tîrgu Mureş, prejudiciul cauzat ridicându-se la 18.000 de Euro.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit că, în cursul lunii aprilie a.c., bărbatul ar fi indus în eroare persoanele vătămate prin prezentarea unor imagini cu autoturisme, despre care afirma că urmează a fi scoase la licitaţie de către o companie, cu punct de lucru în Tîrgu-Mureş, companie ce dorea să-şi reînnoiască parcul auto.

În baza prezentării ca adevărată a acestei fapte mincinoase , cele cinci persoane vătămate i-ar fi predat persoanei bănuite de comiterea faptei, care s-a oferit să intermedieze achiziţionarea autoturismelor alese de către victime, sume cuprinse între 1.400 şi 3.800 de Euro, ce reprezentau contravaloarea autoturismelor, care ar fi trebuit a fi cumpărate până la sfârşitul lunii mai a.c..

În data de 06 noiembrie a.c., poliţiştii au luat faţă de bărbatul de 31 de ani măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune în formă continuată.

Mandate de executare a pedepsei închisorii

#La data de 6 noiembrie 2018 a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Reghin, privind un bărbat, de 39 de ani, din Reghin, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

#La data de 6 noiembrie 2018 a.c., poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Sighişoara au identificat pe raza localităţii Apold un bărbat, de 43 ani, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Sighişoara, prin care era condamnat la o pedeapsă de 2 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Comentează cu Facebook