Universitatea „Petru Maior” din Tîrgu-Mureş premiază excelenţa în educaţie

Universitatea „Petru Maior” din Tîrgu-Mureș, la inițiativa Departamentului de Istorie și Științe Politice în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș, va organiza în data de 22 mai 2017, “Gala de premiere a elevilor olimpici la istorie și disciplinele socio-umane”.
În cadrul evenimentului aflat la a treia ediție, vom acorda premii și diplome, unui număr de aproximativ 50 de elevi, care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile naționale de profil. Prin acest eveniment dorim să ne implicăm în încurajarea excelenței în învățământul pre-universitar și să sprijinim eforturile elevilor și cadrelor didactice în această direcție. Premiile sunt acordate de universitate, care privește cu speranță la tinerii cu potențial din județul Mureș, în efortul de a sprijini și prelua la un moment dat ștafeta dezvoltării comunității noastre.
Apreciem în mod deosebit eforturile echipei Inspectoratului Școlar Județean Mureș, dl. inspector școlar general Prof. Ioan MACARIE și inspector școlar, prof. drd. Constantin BOGOȘEL, în materializarea acestui eveniment.
De asemenea trebuie să mulțumim Institutului de Studii Multiculturale Alpha pentru sprijin.
Evenimentul va avea loc luni, 22 mai 2017, ora 1400, în „Aula Magna” a Universităţii „Petru Maior” din Tîrgu-Mureş (str. Nicolae Iorga, nr. 1).

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.