Urmărire ca în filme prin Petelea

Polițiștii mureşeni au reţinut pentru 24 de ore, la data de 10 octombrie a.c., doi bărbaţi de 43 de ani, respectiv 42 de ani, cercetaţi pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere.

#La data de 08 octombrie a.c., ora 18:25, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea au efectuat semnal regulamentar de oprire în trafic, pe raza localităţii Petelea, a unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Petelea. Conducătorul autoturismului a oprit, după care a plecat de pe loc, poliţiştii pornind în urmărirea acestuia pe o distanţă de aproximativ 800 de metri, până la domiciliul acestuia, unde conducătorul auto a lăsat autoturismul şi a fugit pe un câmp.

In urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În data de 10 octombrie, în urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti, bărbatul a fost depistat pe raza comunei Petelea şi faţă de acesta a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

# La data de 10 octombrie a.c., în urma cercetărilor, poliţiştii reghineni au stabilit că, în cursul aceleaşi zile, ora 09:21, un bărbat de 42 de ani, din comuna Lunca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazu din municipiul Reghin, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Fiind testat cu aparatul etilotest, conducătorului autoturismului i-a rezultat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

In urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că bărbatului i-a fost reţinut permisul de conducere încă din cursul lunii iulie 2016 pentru săvârşirea unei infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Comentează cu Facebook