V-ați fi gândit cu ce se confruntă firmele de top din județ? Vă spune PUNCTUL

Ediția din perioada  6-12 noiembrie a săptămînalului PUNCTUL  vă răspunde la întrebarea cu ce se luptă firmele de top, într-un amplu articol semnat de Vasile Dancea, cu detalii în paginile 2 și 3.

În opinia lui Marius Libeg,” Cu ursul nu te joci!” Noi de aici mai înțelegem asta, dar cei din capitală se pare că habar nu au!  De ce, aflați din pagina 1.

Punctul ALB se acordă firmelor mureșene distinse la Topul Firmelor . Punctul NEGRU? Aflați din pagina 2.

Imola Grama transmite de la Reghin despre sărbătorirea ”Împăratului Plantelor”. Pagina 4.

Subsemnata vi-l prezintă pe Ursul Brun, musafirul nepoftit al frigiderelor, spaima stânelor și  al turiștilor, într-un amplu articol intitulat: ”Vine ursul din pădure și dă buzna-n frigider”. Îl găsiți în pagina 5.

Despre evenimentul  lunii, dacă nu chiar al anului puteți citi în pagina 6. Inspecție generală la LPS Tîrgu Mureș. Încă nu e clar dacă se vânează nereguli sau se încearcă acoperirea lor.

De la Sighișoara aflăm că se vrea încă o clasă de seral pentru noul an școlar, cuprofil servicii, că se recrutează polițiști locali pentru funcții publice de execuție. Detalii în pagina 8.

De la Luduș transmite Ioan A Borgovan : știrile care pun punctul pe i, se face  refugiu în stația de autobus spre Chețani,un nou regulament care aduce lumină, detalii în pagina 9.Mircea Barbu transmite de la Târnăveni despre implementarea unei guvernări deschise la nivel local, cu detalii în pagina 11.

Cei care sunteți interesați de achiziționarea unui apartament, case, teren sau mașinării scoase la licitație le găsiți în anunțurile executorilor judecătorești, cu detalii în pagina 10.

Lectură plăcută!

EM

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.