Valentin Pescari, în topul salariilor de polițiști din țară

Șeful IPJ Mureș Valentin Pescari este al patrulea cel mai bine plătit șef de inspectorat de poliție din țară. Salariul său lunar este de 7.114 lei, fiind depășit doar de salariile șefilor de inspectorate de poliție din județele Bacău, Iași și Vâlcea. Cel mai mare salariu de șef de IPJ din țară îl are Ion Stoica, șeful IPJ Vâlcea, care câștigă peste 9.000 de lei pe lună. Datele provin din una din cele mai recente analize făcute de portalul Econtext.

Valentin Pescari a absolvit Școala de Ofițeri de Poliție București în 1985, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Poliţie în 1994. Înainte să ajungă la conducerea IPJ Mureș în 2010, Pescari a fost șeful Direcției Generale de Informații și Protecție Internă.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

0 Comentarii

 1. Enrico Maddaleni

  zile. Dl Pescari CAPTAIN VALENTIN
  ENRICO Maddaleni Subsemnatul, un cetăţean italian cu reşedinţa în Terni / Italia, plângerea slabă pentru referinţe de pensii de invaliditate “FALSE doamna Maddaleni EMILIA, ex-soţia (care acum trebuie să se schimbe numele şi să ia Radu.), Cu reşedinţa în România, Str. Parangului 68/6 Tg. Mureş, m-am căsătorit în 1998,
                                                      DECLAR
  D-na Emilia Maddaleni, fosta mea sotie, recomandat de către o persoană în România, pentru a face o cerere de pensie de invaliditate, prin intermediul unui prieten, care a cunoscut un medic, care, după plata a 200 de euro, ar fi emis un certificat fals şi a depus documentaţia, el a fost acceptat, ea nu avea că boala şi nici nu este certificată încă. După ce doamna a cerut sora SZECSI MARIA (întotdeauna rezident în România, str., Parangului 68/6), cu o putere de avocat pentru a retrage de pensionare fals. Ne-am despărţit în 2010, şi, de asemenea, să declare că doamna menţionat anterior a fost, de asemenea, rezident la Terni pe elev 8. Acum, doamna este de la Roma, la casa de prieteni (adresa de necunoscut), şi fără adăpost.
  Sper într-un timp util despre placa de control falsă că doamna se retrage în România, prin sora lui şi un aspect prin e-mail vs răspuns.
  Mulţumesc în avans. Cel mai bun în ceea ce priveşte.
  Henry Maddaleni Terni, 09.07.2012

  Să mă contactaţi: e-mail: enricomaddaleni@yahoo.it

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.