Vezi ce proiecte sociale din Mureș participă la Campionatul de Bine 2017

Anul acesta, 140 de proiecte sociale s-au înscris la cea de-a V-a ediție a evenimentului. Din județul Mureș participă 4 proiecte sociale.  „Abilitățile contează” este unul din proiecte și aparține Fundației mureșene Motivațion, „Camera de refugiu” este un alt proiect al Asociației Solidaris, Asociația Centras participă cu „Fondul pentru democrație” iar Caravana cu medicii participă cu „Primul ajutor în educație”.

În prima etapă, Sferturile Campionatului de Bine, organizațiile trebuie să strângă pentru fiecare proiect înscris: cel puțin 300 de lei de la cel puțin 5 donatori diferiți.

În cea de-a doua etapă, pentru fiecare proiect calificat în Semifinala Campionatului de Bine, organizațiile trebuie să atragă donații în valoare de: cel puțin 1.000 de lei de la 20 de donatori diferiți, independent de donațiile și numărul de donatori atrași în Sferturi.
Condițiile sunt valabile pentru fiecare etapă în parte. Nu este valabil un cumul al acestora.
În ultima etapă, în Finala Plină de Bine, pentru fiecare proiect calificat organizațiile trebuie atragă o sumă cât mai mare de donații de la cât mai mulți donatori diferiți.

 

Ce poți câștiga dacă participi în Campionatul de Bine?

 

Vor fi declarate câștigătoare și premiate primele trei proiecte cu cel mai mare scor final. Acesta se calculează astfel: Scorul final = suma totală strânsă din donații x numărul total de donatori distincți, pe tot parcursul Campionatului de Bine 2017.

Donatorul distinct este considerată persoana care face cel puțin o donație într-una dintre etape. 
3 donații ale aceleiași persoane în 3 etape diferite = 3 donatori distincți.

 Premiile vor consta în dublarea sumelor atrase de participanți de la donatori în cadrul Campionatului de Bine, până în limita a 5.000 de euro.

De asemenea, câștigătorii vor participa gratuit la cursul Social Media Essentialssusținut de Alexandru Negrea.

Finaliștii vor participa la o zi de workshop “Solution Thinking” susținut de Florin Ghinda, oferit de Bursa Binelui în ziua premierii câștigătorilor și a finaliștilor.

 

Ce este Campionatul de Bine?


Campionatul de Bine
 este o competiție pentru atragerea de donații adresată ONG-urilor din România, ce urmărește să transforme organizațiile în fundraiseri, în vederea atragerii de donații pentru propunerile de proiecte sau proiectele în curs de implementare.

Campionatul de Bine este găzduit, organizat și implementat de Bursa Binelui, singura platformă online unde donațiile sunt necomisionate, dezvoltată de către Banca Comercială Română, în parteneriat cu EuPlatesc.ro.

 

Cine poate participa în Campionatul de Bine?

 

Campionatul de Bine se adresează, în principal, organizațiilor care au profil pe platforma Bursa Binelui și proiecte active. Orice organizație non-profit, neguvernamentală își poate crea un cont pe Bursa Binelui și poate înscrie proiecte sau propuneri de proiecte în Campionatul de Bine, în vederea atragerii de donații și donatori.

 

Ce proiecte sunt eligibile?

 

Este eligibil orice proiect sau propunere de proiect care aparține exclusiv unei organizații non-profit, neguvernamentale și este inițiat și implementat de aceasta, din orice domeniu de activitate. Nu există un număr limită de proiecte care pot fi înscrise de către o organizație.

Pot fi înscrise propuneri de proiecte sau proiecte implementate de organizație în comunitatea în care aceasta activează sau pentru o anumită categorie de beneficiari ai organizației, plecând de la o nevoie identificată în comunitate sau în rândul beneficiarilor, pentru care organizația dorește să strângă fonduri.

Orice inițiativă sau acțiuni de implicare pentru și ale comunităților locale sau pentru anumite categorii de beneficiari sunt binevenite în Campionatul de Bine.

Când se desfășoară Campionatul de Bine?


Campionatul de Bine 2017, ediția a V-a, se desfășoară în perioada 5 decembrie 2017 – 19 februarie 2018.

15 noiembrie – 4 decembrie 2017, ora 23:59:59 – Perioada de înscrieri în Campionatul de Bine, ediția 2017.

 

www.bursabinelui.ro

 

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.