(Video) Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite într-un accident în care au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară; traficul pe DN 14, complet blocat

Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite într-un accident produs, miercuri seară, pe DN 14, în afara localităţii Dumbrăveni, judeţul Sibiu. În accident au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară de marfă, traficul fiind complet blocat. 

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, accidentul s-a produs pe DN 14, în afara localităţii Dumbrăveni, fiind implicate două autoturisme şi o autoutilitară de marfă.

Din primele cercetări reiese că accidentul s-ar fi produs pe fondul vitezei neadaptate, pe un tronson în curbă. Un şofer de 45 de ani din judeţul Mureş, care conducea în direcţia Mediaş-Sighişoara, a pierdut controlul asupra direcţiei şi maşina a intrat pe contrasens, ciocnindu-se de o autoutilitară condusă de un bărbat de 61 de ani din Alba. În urma impactului, a fost acroşat şi auturismul aflat în spatele maşinii care a pătruns pe contrasens.