(Video) Mihai Leu, încurajat de Nadia Comaneci la competiţiile de Super Rally de la Târgu Mureş

Campionul Mihai Leu, promotorul competiţiilor de Super Rally şi Time Attack, care se desfăşoară sâmbătă la Târgu Mureş, susţine că a primit un mesaj de încurajare de la Nadia Comăneci, înaintea debutului întrecerilor automobilistice.

“Un lucru extraordinar, care mi s-a întâmplat ieri, a fost un mesaj de la Nadia Comăneci: ‘Succes în noua competiţie Super Rally’, pe care mi l-a trimis din America. A fost o mare bucurie pentru mine, fiindcă pentru mine Nadia Comăneci este mai mult decât o sportivă de excepţie, este o zeiţă a sportului şi, mai mult decât atât, faptul că şi-a făcut timp să ne încurajeze printr-un mesaj, pentru mine înseamnă extraordinar de mult (…) Ideea organizării unui astfel de eveniment la Târgu Mureş mi-a venit după raliu, unde ţin minte super-speciala care s-a ţinut pe Serpentina Veche. Cred ca avut un număr record de spectatori pentru România”, a declarat Mihai Leu, într-o conferinţă de presă, susţinută la Târgu Mureş.

Mihai Leu a arătat că prin construcţia Parcului Auto pentru Sporturi cu Motor ”Transilvania Motor Ring’ ‘de către Consiliul Judeţean Mureş, în apropiere de Târgu Mureş, sporturile cu motor se vor dezvolta foarte mult în acest municipiu.

“Şi prin construcţia acestui circuit extraordinar, Târgu Mureş se pare că este un oraş în care sportul cu motor se va dezvolta foarte mult. Faptul că în competiţie s-au înscris 7 piloţi din Târgu Mureş arată o creştere a interesului pentru sporturi cu motor în acest oraş. Îi mulţumesc lui Titi Aur, care a a acceptat să participe la acest eveniment, care este nou, vreau să îi mulţumesc lui Armando Battocchi, italian de cursă, care stă în Târgu Mureş, şi piloţilor italieni care au acceptat invitaţia noastră”, a susţinut Mihai Leu.

Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, a arătat în acelaşi cadru, că îşi doreşte ca aceste evenimente automobilistice să devină o obişnuinţă şi o mare atracţie pentru iubitorii cailor putere.

“Sunt cât se poate de bucuros de acest eveniment pentru că vreau să devină o obişnuinţă şi vreau să devină o atracţie pentru mulţi iubitori ai sportului cu motor. Mai ales acum când se promovează tot felul de sporturi, tot felul de idei inovatoare, dar sportul cu motor, sportul automobilistic, trebuie să rămână unul dintre cele mai mari atracţii ale omenirii, dar în mod special pentru târgumureşeni. Şi aceasta pentru că ei au o experienţă, mai ales pentru partea de motociclete, dar şi existenţa circuitului la Târgu Mureş ne face să devenim atractivi şi din acest punct de vedere. Implicarea lui Mihai Leu şi a lui Titi Aur în organizarea acestei etape la Târgu Mureş sunt convins că va naşte foarte multe energii”, a susţinut Dorin Florea.

Prima etapă a Campionatului Naţional de Super Rally a început, vineri, la Târgu Mureş, iar în cadrul acestuia se desfăşoară şi etapa de debut a Campionatului Naţional de Time Attack, la startul celor două competiţii fiind înscrişi peste 80 de concurenţi. AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.