(Video) Profesoara Sebestyén Julianna a primit premiul Mentor pentru excelență în educație

O companie şi o fundaţie au acordat, pentru al optulea an consecutiv, Premiile Mentor pentru excelență în educație unui număr de zece profesori și antrenori. În cadrul evenimentului, organizat la Teatrul Odeon din București, a fost lansată cea de-a noua ediție consecutivă a programului, nominalizările putând fi depuse până la sfârșitul acestui an.

Laureații Premiului Mentor pentru excelență în educație au primit câte un trofeu realizat de artistul plastic Ioan Nemțoi și câte un premiu în valoare de 8.000 de lei.

Profesorii și antrenorii premiați au fost selectați dintre cele 216 de nominalizări primite în perioada mai-decembrie 2017 din partea elevilor, părinților, foștilor elevi sau colegi. Asemănător edițiilor precedente, numărul nominalizărilor a depășit cu mult numărul de premii care se acordă, însă nominalizările pot fi actualizate și depuse din nou pentru edițiile viitoare.

Laureata Premiului Mentor pentru excelență în educație, ediția a 8-a, 2017 din Tîrgu Mureş a fost Sebestyén Julianna, profesor de matematică.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.