Vineri Culturale la Centrul de Limbă și Cultură Germană și Europeană

abcd

Centrul de Limbă și Cultură Germană și Europeană desk cu sediul în strada Libertății nr.28 anunta incepind cu vineri 18.11 orele 19 inaugurarea seriilor cultural-artistice „Kultur am Freitag“ ( Vineri Culturale ).
Ciclul de manifestari care cuprinde vizionarea de filme în original ale unor cunoscuți regizori germani, seri de lectură din operele unor autori germani clasici sau contemporani, club de conversație în limba germană, recitaluri de muzică și poezie germană, precum si expozitii de arta.. De asemenea periodic,vor avea loc dezbateri pe teme de interes general apărute în presa germană și internațională.
Tema principala a primului ciclu de manifestari este “Emigrarea si viata intr-un alt spatiu decit cel nativ si reflectarea ei in domeniul cultural si socio-politic”.
In seara de vineri 18.11 incepind cu orele 19, va rula filmul Soul Kitchen ( in original titrat in engleza) al regizorului german de origine turca Fatih Akin, unul din cei mai cunoscuti si prolifici regizori contemporani germani. O scurta prezentare a biografiei si filmografiei acestuia, va fi realizata de dna Edit Botorog, directoarea Centrului de Cultura German.
Acest eveniment va fi fi insotit de un “acompaniament” culinar, intrarea este de 20 de lei, iar donatiile sau sponsorizarile vor fii folosite exclusiv pentru sprijinirea si dezvoltarea activitatilor culturale.
Locurile sint limitate, rugam toti interesatii sa reserve in prealabil telefonic la unul din numerele:0775/ 386 839 ; 0724/ 403 882 sau prin mail: ebotorog@desk- mures.eu.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.