fbpx

„Vocea orașului ajută” – concert de strângere de fonduri online

Asociația „Divers” este inițiatoarea unui program prin care oferă mese calde gratuite celor mai defavorizați prin intermediul programului “Orașul ajută – Masă caldă nevoiașilor”

Orașul nostru se confruntă cu dificultăți extraordinare. Pentru multe familii, măsurile epidemiologice, încetarea temporară a muncii și dispariția muncii sezoniere provoacă dificultăți insurmontabile în acest moment de încercare pentru noi toți. Sunt din ce în ce mai mulți cei care nu știu ce vor pune pe masă mâine. Nu numai infecția virală, ci și deficitul alimentar pune în pericol vârstnicii și copiii deopotrivă. Aceste situații dificile pot fi atenuate și gestionate având grijă unii de alții, respectiv prin organizare și sprijin comunitar.

Vocea orașului ajută” este un concert de strângere de fonduri online prin care Pethő Rebeka și Pethő Csaba, doi tineri talentați muzicieni târgumureșeni, doresc să ofere ceva frumos târgumureșenilor, totodată să îi îndemne cu ocazia Zilei Mondiale a Săracilor să sprijine prin donații programul “Orașul ajută – Masă caldă nevoiașilor” aici:

 https://divers.org.ro/asociatia-divers/donatii.

Așteptăm cu drag toți iubitorii de muzică la concertul online. Evenimentul va fi difuzat pe Facebook și Youtube pe pagina Aociației Divers în data de 15 noiembrie 2020, la ora 20.00.

Puteți găsi informații actualizate :

https://divers.org.ro/ sau https://www.facebook.com/diverseMS/ și despre artiști aici: https://www.connectarts.ro/portofolii/duo-petho-rebeka-petho-csaba/

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (www.inovarecivica.fdsc.ro). Apelul de proiecte 2020 a fost lansat cu sprijinul Enel România.

Concertul a fost realizat cu sprijinul Erdély TV și al Palatului Culturii din Tîrgu Mureș.

Comentează cu Facebook