Vrei să devii jucător de fotbal american sau arbitru în Tîrgu Mureş?

Echipa de fotbal american din Tîrgu Mureș „Mureș Monsters” are nevoie de tineri pentru a se alătura echipei. Preselecția se va desfășura mâine 13 decembrie, la Stadionul Trans Sil, de la ora 20.

„…Eşti sportiv adevărat? Te aşteptăm în echipă!
Îți place sportul acesta, dar esti mai puţin sportiv? Avem nevoie de tine ca arbitru!
Detalii în mesaj sau la numărul de telefon 0721254723!
Avem nevoie de tine!”, spun organizatorii pe pagina proprie de socializare.

Fotbalul american, cunoscut în Statele Unite ale Americii și Canada doar sub termenul de fotbal este un sport de echipă, care îmbină strategia cu jocul fizic. Obiectivul jocului este să se câștige puncte avansând cu mingea în terenul echipei adverse. Denumirea provine de la lungimea mingii de fotbal american care are lungimea de 1 foot (30.5 cm). Scopul jocului constă în a înscrie puncte prin avansarea balonului oval în terenul de țintă advers.

Fotbalul american este un sport de contact. Unii jucători sunt mari și puternici, iar alții sunt mici și rapizi. Forța brută este solicitată deseori, dar și inteligența, agilitatea și priceperea. Poate fi un joc de mare complexitate, în special la nivel profesionist, totuși regulile elementare pot fi înțelese foarte ușor, indiferent de cine este practicat.

„.. vino să încerci acest sport deștept și bărbătesc! Te așteptăm!”, mai transmit organizatorii.

Cristina Vancea 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.