Vrem revanşa!

bc muresAstăzi, BC Mureș dispută acasă cel de-al doilea meci cu Asesoft din Cupa României, ultima frântură de speranţă pentru final four. În meciul tur, fără doi titulari – Martinic şi Ivanovici – ambii accidentaţi şi Peciukas abia revenit din accidentarea suferită la mâna de aruncare, echipa decimată al lui Srecko Sekulovic a reuşit să facă faţă campioanei doar 18 minute.

Cu două minute înainte de pauza mare, gazdele aveau un avans de doar 5 puncte. Până atunci, antrenorul tigrilor a rulat aproape toţi jucătorii aflaţi pe banca de rezerve. Din păcate, până la pauză gazdele au reuşit un parţial de 10-0, astfel ploieştenii mergând la vestiare sub adăpostul a 15 puncte. În repriza a doua echipa noastră nu a mai rezistat rotaţiei mult mai lungi ale gazdelor, Lee şi-a condus echipa spre o victorie facilă la o diferenţă greu remontabilă pentru mureşeni, şi anume 33 de puncte.

Asul din mânecă, Navickas

Gediminas Navickas a revenit la Tîrgu-Mureș, jucătorul a semnat pe patru luni cu gruparea noastră. Având în vedere problemele medicale ale lui Martinic, conducerea echipei a hotărât să aducă un fundaş la echipă, cel mai la îndemână fiind fostul tigru, Navickas, care a cucerit medalia de argint împreună cu echipa noastră. Clubul speră ca Navickas să aibă drept de joc cât mai repede.

CSU Asesoft Ploieşti – BC Mureş Tîrgu-Mureş 102-69 (21-16, 28-18, 29-19, 24-16)
Ploiești: Lee 24, Mohammed 19, Tica 14, Marshall 12, Adamovic 10, Burlacu 8, Szijjarto 8, Krapic 7
BC Mureş: Lupusavei 18 (6×3), Brown 15, Mladenovic 13, Jakab 8, Peciukas 5, Jelenic 5, Păltinişanu 4, Steff 1. Au mai jucat: Jucan şi Baczó

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.