Vreţi să aflaţi în ce se zbat consilierii mureşeni? Citiţi din PUNCTUL 625

Ediţia cu numărul 625 a săptămânalului de Mureş şi Harghita vă aduce o amplă analiză a rapoartelor de activitate ale consilierilor locali şi judeţeni. Ca să aflaţi în ce se zbat. Detalii semnate de Vasile Dancea în paginile 2 şi 3. 
Tot în pagina 2 veţi găsi şi “premiile” PUNCTUL ALB şi PUNCTUL NEGRU, pentru cine şi pentru ce, aflaţi din săptămânal.

V-aţi întrebat vreodată “De ce e bun un clopt mare?” V-aţi întrebat sau nu, aveţi acum ocazia să citiţi opinia lui Titi Dălălău în pagina 1.

Şi o veste tristă de la Bezidul Nou. Rămăşiţele satului de sub apele lacului de acumulare sunt furate piatră cu piatră. Detalii în pagina 2.

Un reportaj realizat de subsemnata de Ziua Internaţională a romilor, unde altundeva decât în cel mai mare cartier locuit de romi:  Valea Rece. Detalii în paginile 4 şi 5.

Pagina dedicată municipiului Reghin aduce ştiri semnate de Imola Grama. Detalii despre “Număratul oilor”, despre “Ziua Mondială a Tenisului de masă”, în pagina 6.

Pagina de Luduş semnată de A.I Borgovan vorbeşte despre infracţionalitate, pune punctul pe i, anunţă o nouă monografie a oraşului, cu detalii în pagina 7.

Pagina de sport anunţă 41 de medalii pentru CS Tiger Budo şi calificarea junioarelor Pegasus la turneul semifina. Detalii în pagina 8.

Cristina Vancea semnează rezultatul unor investigaţii făcute la o sesizare de ultim moment, înaintea închiderii ediţiei: “O parte a Cimitirului Ortodox al eroilor, plin de gunoi!”Detalii şi imagini din Luduş, în pagina 9.

Pagina dedicată municipiului Sighişoara, anunţă câştigătorii festivalului Jocurilor Muzicale şi de Mişcare, prezintă povestea scutului de lemn, stadiul lucrărilor de abilitare a blocurilor şi ordinea de zi de la şedinţa extraordinară de Consiliu Local. Detalii semnate de Cristina Vancea în pagina 10.

De la Târnăveni transmite Mircea Barbu despre o nouă fabrică ce se va deschide în municipiu, despre dezvoltarea turismului, despre pachete de alimente pentru 20 de familii de nevoiaşi, pentru semafoare. detalii în pagina 11.

Paginile dedicate judeţului Harghita anunţă că “Elevii maghiari au participat la un concurs de limba română”, salvamontiştii vor marca traseele turistice, 50 de proiecte de mediu  vor fi  finanţate de programul “Spaţii Verzi”, incubator de afaceri, protest pentru siguranţă, victimele violenţei domestice. Detalii în paginile 12, 13 şi 15.

Cei care doresc să achiziţioneze terenuri, case ori apartamente scoase la licitaţie au la dispoziţie anunţurile executorilor judecătoreşti din pagina 15. 

Vă reamintesc că următoarea ediţie a săptămânalului PUNCTUL va apărea vineri, 14 aprilie 2017.

Lectură plăcută!

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.